Υλικά
800 γρ. μπακαλιάρο ξαρμυρισμένο
1 κιλό κρεμμύδια ξερά σε ροδέλες
μισό κιλό πατάτες ελαφρώς τηγανισμένες
12 δαμάσκηνα ξινά
1 κουταλάκι πελτέ
Ελαιόλαδο
Πιπέρι και μπαχάρι
Χυμό από δύο λεμόνια
Εκτέλεση
Τσιγαρίζουμε τα κρεμμύδια μαζί με τα μπαχαρικά μόλις μαραθούν ρίχνουμε νερό για να βράσουν τα κρεμμύδια, στη συνέχεια ρίχνουμε τον πελτέ τοποθετούμε τις πατάτες στη βάση της κατσαρόλας, απλώνουμε το μπακαλιάρο και στα κενά βάζουμε τα δαμάσκηνα. Βράζουμε το φαγητό για 10 λεπτά ανακατεύουμε ελάχιστα,όταν είναι έτοιμο ρίχνουμε το χυμό λεμονιού και σερβίρουμε με τριμμένο πιπέρι.
CONVERSATION