Τραχανόπιτα βλάχικη σαμαρινιώτικη



Υλικά:
300 γρ. ανθότυρο
4 αυγά
1 ματσάκι άνιθος ψιλ/νος
3 φρέσκα κρεμμύδια ψιλ/να
Αλατοπίπερο
4 κ.σ.λάδι
1 φλ.τραχανάς ξινός
2 κ.σ.αλεύρι
λάδι και τριμμένη φρυγανιά για το ταψί


Εκτέλεση:
Βάζετε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και τα ανακατεύετε καλά με ένα κουτάλι. Λαδώνετε ένα ταψάκι και το πασπαλίζετε με τη φρυγανιά. Απλώνετε το μείγμα ομοιόμορφα και το ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 40 λεπτά περίπου. Την αφήνετε να κρυώσει λίγο και την κόβετε σε κομμάτια για να σερβίρετε.

CONVERSATION

Featured Post