Υλικά
2 πακέτα σφολιατίνες
1 λίτρο γάλα
5 κουτ. σούπας κόρν φλάουρ
250 γρ βιτάμ
1 κούπα ζάχαρη
1 κρόκο αυγού
1 σαντιγί morfat
Εκτέλεση
Για την πρώτη κρέμα
Σε ένα κατσαρολάκι ρίχνουμε 1 λίτρο γάλα και το κόρν φλάουρ, τα βράζουμε και δένουμε την κρέμα στη φωτιά.
Για την δεύτερη κρέμα
Παίρνουμε το βιτάμ τη ζάχαρη και το αυγό και τα χτυπάμε όλα μαζί στο μίξερ,στη συνέχεια ρίχνουμε την πρώτη κρέμα στην δεύτερη κρέμα και τα χτυπάμε στο μίξερ. Στρώνουμε το ένα κουτί σφολιατίνες σε ένα τάπερ η πυρέξ μακρόστενο και ρίχνουμε τη μισή κρέμα,το 2 πακέτο το σπάζουμε σε πολύ μικρά κομματάκια και τα ρίχνουμε πάνω στην κρέμα,ρίχνουμε την υπόλοιπη κρέμα,στο τέλος χτυπάμε σαντιγί morfat τη ρίχνουμε πάνω στο γλυκό και για γαρνίρισμα σπάζουμε μερικές σφολιάτες ακόμα για ομορφιά.
CONVERSATION