Φωτιά στα κόκκινα (Ποτό)



Υλικά
225 γρ αλεύρι φαρίνα
250 γρ παντζάρι καθαρισμένο τριμμένο
100γ ρ καρύδια ψιλοκομμένα
2 κουτ. κανέλα
200 γρ ζάχαρη
4 αυγα
200ml ηλιέλαιο
λίγο αλάτι

Εκτέλεση
Κοσκινίζουμε το αλεύρι την κανέλα και το αλάτι σε ένα μεγάλο μπολ προσθέτουμε τη ζάχαρη, το λάδι και τα αυγά (ένα-ένα) και τα χτυπάμε στο μίξερ. Βάζουμε τα παντζάρια και τους ξηρούς καρπούς και ανακατεύουμε με τη μαρίζ. Ρίχνουμε τη ζύμη σε λαδωμένη φόρμα του κέικ και ψήνουμε στους 180 βαθμους για 1 ώρα.


CONVERSATION

Featured Post