Υλικά
200 ml ρετσίνα η κρασί λευκό
400 ml ηλιέλαιο
20 γρ μπεικιν
1 κιλό αλεύρι (και όσο επιπλέον πάρει)
15 με 20 κομμάτια λουκούμια της αρεσκείας μας
ζάχαρη άχνη για διακόσμηση
Εκτέλεση
Με τα παραπάνω υλικά,χωρίς όμως τα λουκούμια φτιάχνουμε μία
αφράτη ζύμη. Ανοίγουμε τη ζύμη σε μικρούς δίσκους διαμέτρου 6 εκ. Στη συνέχεια
τοποθετούμε σε κάθε δίσκο ένα λουκούμι και κλείνουμε. Ψήνουμε στο φούρνο στους
180 βαθμούς για 20 λεπτα. Μόλις κρυώσουν τους πασπαλίζουμε με τη ζάχαρη άχνη.
CONVERSATION