Υλικά
400 γρ. Αλεύρι σκληρό
250 γρ. Βούτυρο
2 Αυγά
150 γρ. Ζάχαρη λευκή
150 γρ. Ζάχαρη μαύρη
125 γρ. κουβερτούρα ψιλοκομμένη
100 γρ. Σοκολάτα σε σταγόνες επιλογής μας
1 κουταλάκι αλάτι
1 κουταλάκι σόδα
1 βανίλια
Εκτέλεση
Χτυπάμε στο μίξερ όλα τα υλικά εκτός απο τις σοκολάτες για 2
λεπτά ακόμα. Αφού χτυπηθούν προσθέτουμε τις σοκολάτες και ανακατεύουμε με ένα
κουταλάκι το μίγμα εώς ότου πάει παντού η σοκολάτα μας. Βάζουμε με το κουτάλι
μία ποσότητα στο ταψί μας η οποία είναι στο μέγεθος όσο ένα μεγάλο σοκολατάκι
και αφήνουμε περίπου 3 δάχτυλα απόσταση από κάθε πλευρά. Ψήνουμε στο φούρνο
στους 170 βαθμούς για 8-10 λεπτά. Αφού ετοιμαστούν τα αφήνουμε για περίπου 10 λεπτά να κρυώσουν
και είναι έτοιμα για κατανάλωση.
CONVERSATION