Υλικά:

Εκτέλεση:

- 1 φλιτζάνι κόκκινο κρασί
- 250 γρ κρέμα γάλακτος
- αλάτι, πιπέρι
- 4 μπριζόλες μοσχαρίσιες
- λίγο αλεύρι
- 50 γραμμάρια βούτυρο
- 150 γραμμάρια μανιτάρια
Εκτέλεση:
Βάζετε στις μπριζόλες αλάτι, πιπέρι και αλεύρι. Λιώνετε το βούτυρο στην κατσαρόλα και ροδίζετε τις μπριζόλες και από τις 2 μεριές για 4 λεπτά από την κάθε μεριά. Μαγειρεύετε για 30 λεπτά περίπου ή 12 λεπτά σε χύτρα. Στο τέλος βγάζετε τις μπριζόλες και τις τοποθετείτε σε μια πιατέλα. Βάζετε τα μανιτάρια σε ένα τηγανάκι και τα αφήνετε να μαραθούν για 5 λεπτά. Προσθέτετε την κρέμα, το κρασί και αλατοπίπερο και τα αφήνετε να πάρουν μια βράση. Περιχύνετε τις μπριζόλες με τη σάλτσα και σερβίρετε!
CONVERSATION