Κουλουράκια πασχαλινά

Υλικά
 1 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις
2 κοφτά κουταλάκια μπέικιν
4 βανίλιες άρωμα
400 γρ. φρέσκο βούτυρο
2 κούπες ζάχαρη άχνη 
150 ml γάλα
2 αυγά
1 αυγό για το άλειμμα
Εκτέλεση
Σε βαθύ μπολ ανακατεύουμε και ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί. Το βούτυρο θα πρέπει να είναι σε θερμοκρασία δωματίου, να έχει λιώσει αρκετά και να μην είναι καυτό.
Αφήνουμε την ζύμη στο ψυγείο για 15-30 λεπτά.
Πλάθουμε κουλουράκια στο σχήμα που θέλουμε. Τα αραδιάζουμε σε ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί φούρνου.


Καλή επιτυχία.

CONVERSATION

Featured Post